Route en Parkeren.
Vanaf de A1 afslag Amersfoort/Bunschoten-Spakenburg nemen. Bij het einde van de afrit richting Bunschoten aanhouden. In Bunschoten bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor rijden. Bij de vijf rotondes eveneens rechtdoor blijven rijden. Blijf de weg volgen tot aan de dijk. Achter de dijk bevindt zich het sportcomplex van IJsselmeervogels.
Rechtdoor, de dijk af, bevindt zich de eerste parkeerplaats van IJsselmeervogels.

Wanneer daar echter niet rechtdoor gegaan wordt, maar linksaf wordt geslagen is er nog een tweede parkeerplaats. Bij laatstgenoemde parkeerplaats is doorgaans ruimte genoeg. Parkeer niet op de Westdijk zelf. Dit is alleen toegestaan voor vergunninghouders.

Bovendien is er de Parkeergarage aan de Oostmaat. Bij het tweede stoplicht in Bunschoten rechtsaf, weg vervolgen langs drie rotondes. Vóór het industrieterrein (op de Zuidwenk) linksaf, meteen weer rechts op de splitsing, P garage Oostpoort is aan de linkerzijde.(Het voorste deel is voor kort parkeren met blauwe parkeerschijf, achterin langer parkeren, vrij.)

De derde mogelijkheid is het parkeerterrein bij WSV de Eendracht: Bij het tweede stoplicht in Bunschoten rechtsaf, weg vervolgen langs drie rotondes. Vóór het industrieterrein (op de Zuidwenk) linksaf, meteen weer rechts op de splitsing en na het bedrijf ‘Van Amerongen’ rechtsaf op de Garnalenweg. Deze afrijden met de bocht mee naar links, de dijk over en achter de dijk is een groot parkeerterrein. Vervolgens loop je langs de nieuwe havens naar de Oude Haven.

Vereniging De Bruine Vloot Spakenburg

Heeft u vragen of suggesties?

Gebruik dan het formulier